Pernilla

doomsday.

Kategori: allmänt.

21 december 2012. 
tänk att vi sett filmer om denna dag, skämtat om det, analyserat det och myyycket mer.
Jag tror inte på att vi ska dö idag, ca 45 minuter kvar i skrivande stund, alltså, 02.15 ska jorden gå under.
 
Ett scenario jag spelat upp i huvudet länge är att det kommer börja vid australien och ta sig uppåt. Typ en enorm våg eller sjukaste stormen som bara dödar allt i sin väg. Aftonbladet kommer ha en karta som man kan se live, man kan följa stormen. Hela världen sitter vid sin dator/tv/mobil och följer kartan slaviskt. Bara sitter och väntar på sin död. 
Sen så kom den jäkla snöstormen och lamslog i princip hela Sverige för någon vecka. Filmen 2012 OCH The Day After Tomorrow spelades upp i mitt huvud, paaaaaniiik. Trodde verkligen att vi skulle dö i sjukaste snöstormen eller sjukaste vågen. Haha! 
 
 
Ska nog sätta mig och skriva en historia till mina barn, HUR jag överlevde 21 december 2012. Man kan alltid visa filmen 2012 och säga att det är en dokumentär film, hahaha. Stackars barn.
 
Men TÄNK OM, tänk OOM det händer. Vad ska mina sista ord vara? 
Jag vet knappt själv.. Det skulle varit något i stil med:
Varje person jag fått äran att lära känna, varje stund jag haft med alla människor i mitt liv, varje minne och varje dialog har spelat en stor roll i mitt liv. Varje person har fått mig till att bli den person jag är idag. Är väldigt tacksam över allt i mitt liv. Klasskamrater, vänner, familj och pojkvän. Trots att jag inte har tid för allt och alla varje dag och varje månad så är de inte bortglömda.
 
SÅ! Nuuu var det sagt. 
 
Men nejdå, det kommer inte ske.. Imorgon när jag vaknar är allt som vanligt igen..
 
& mina absolut sista ord då?
Hey death, come at me!