Pernilla

our apartment.

Kategori: allmänt.

 
 
 
SÅDÄR!!
Inte världens bästa redigeringsprogram men det var det bästa jag kunde hitta :).
Första gången jag visar bilder på den halvnya lägenheten. Inte visat innan, woho.

Synd att den första bilden i både köket och sovrummet ser så förbannat stökigt ut. 
men nu kör vi.

köket: de gula väggarna byttes mot ljusgråa, trälisterna vid kaklet målades vita. Även bordet och stolarna målades vita. Lampskärmen utbytt också. Är lite mer småsaker på andra sidan väggen men det satte vi upp nyss, typ en kryddhylla. Annars är det inte så mycket mer, men är så himla nöjd. Ska bara få bort spisen som står vid matbordet. Skålen är också gjord själv, av LP-skiva! 

badrummet: en liten skruttig spegelhylla var inte tillräckligt stor för två personer. speciellt inte när båda (LÄS: jag) har så förbannat mycket saker. En nytt större badrumsskåp sattes in, bestämde oss för att temat skulle gå i brunt för en gångs skull. Hela lägenheten går annars i bara svart och vit. Nytt duschdraperi och även en handdukshållare. Och OJ vad snyggt det blir när man faktiskt har handdukar som matchar. 
När pengarna rullar in blir det att köpa fler handdukar som matchar. 
En hylla på en "gömd" vägg ska sättas upp och även små skålar på hörnhyllan.

sovrummet: usch den första bilden.. stökigt! En inbyggd garderob togs bort, den tog sjukt mycket plats. Man ser märkena på andra bilden. Två dörrar in till sovrummet, så den ena vid sängen (tredje bilden) är numera stängd. Större yta för oss :). Väggarna målades vita, rummet såg genast större ut. 
Vad som saknas nu är en dubbelsäng och en liten stol som ska stå vid sängens ände. Även småsaker som lampskärm, bord osv.
 
låååångt inlägg men hoppas ni är nöjda!
 
bless