Pernilla

happy new year.

Kategori: allmänt.

 
 
 
 
Mitt tankesätt har alltid varit att det spelar ingen roll om det är nyår eller inte, problemen jag hade 31 december kommer finnas kvar den 1 januari. Så tänker jag fortfarande men samtidigt så är jag så jäääävla peppad på ett nytt år. Har nog aldrig varit så peppad på ett nytt år?!
 
Mitt 2014 har nog mest lärt mig att livet är inte alltid en dans på rosor. Folk försvinner och nya människor kommer in i ens liv. Så är det och kommer alltid att vara. 
Jag har alltid sagt till mig själv att jag aldrig får låta jobb ta över mitt liv. Men detta året har jag jobbat ihjäl mig och samtidigt försökt ha en fritid, ett liv som inte baseras på jobb. Men det är inte alltid så lätt när man vill så mycket och man inser att pengar snabbt tar slut och tyvärr inte växer på träd. 
 
Någonstans mellan resor, flytt och jobb så stannade livet upp. Det är inte alltid en dans på rosor. Därför står jag nu själv på mina egna ben, nyinflyttad till Malmö och mina dagar är annorlunda än vad jag varit van vid de tre senaste åren. 
 
Jag är oerhört positiv på 2015, det ska bli mitt år. Ingen ska få trycka ner mig. Jag ska fokusera på mig själv och omge mig med människor som får mig att må bra. Är så peppad på alla nya utmaningar och erfarenheter som kommer få mig att växa ännu mer som person. 
come on 2015, bring it on.